IMG_9427

Tweede Regionale Tentoonstelling

Met 35 inzenders en 307 vogels zijn we vorig jaar met de eerste Regionale Tentoonstelling Zuid – Oost Groningen goed van start gegaan.

De publieke belangstelling was groot. Ook vogelliefhebbers van buiten de regio, zelfs uit Duitsland, vonden hun weg naar de tentoonstelling.

Alle groepen van de lokale basisschool kwamen op vrijdagochtend de vogels bekijken. Zij mochten een prijs voor de mooiste vogel vaststellen. Een uitstekende manier om de jeugd met onze liefhebberij in aanraking te brengen!

De reacties die de tentoonstellingscommissie ontving, waren positief. Gezien deze reactie kunnen we op meer inzenders en vogels rekenen tijdens de tweede Regionale Tentoonstelling Zuid – Oost Groningen. 

De tentoonstellingscommissie heeft zich tot doel gesteld de constante afname aan inzenders en vogels op de afdelingstentoonstellingen in Zuid – Oost Groningen tot staan te brengen. Dat doel is met de eerste Regionale Tentoonstelling Zuid – Oost Groningen gehaald. 

Alle reden dus om op de ingeslagen weg voort te gaan en ook de tweede Regionale Tentoonstelling Zuid – Oost Groningen tot een succes te maken.

Reacties zijn gesloten.